torsdag 14 februari 2008

Abbas ger blommor till Kim Jong Il

Den Käre Ledarens födelsedag - på lördag - närmar sig, och KCNA är inte sena att berätta om den växande listan av gratulanter. Idag var det PLO-ledaren Mahmoud Abbas tur att uttrycka sin uppskattning och vördnad för Kim Jong Il:

Floral Basket given to Kim Jong Il from Chief of Palestinian National Authority

Pyongyang, February 13 (KCNA) -- General Secretary Kim Jong Il received a floral basket from Mahmoud Abbas, chief of the Palestinian National Authority, on the occasion of his birthday.
The floral basket was handed to an official concerned by Palestinian Ambassador to the DPRK Mohammad Shahta Zarab on Wednesday.
KCNA.

Vill passa på att tipsa om en intressant artikel i Liberal Debatt. Caroline Lundström som bor i Seöul berättar om en minst sagt annorlunda valrörelse. Rekommenderas varmt!

Pingat hos intressant.se. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

Thomas sa...

Ja, nu när Saddam "begravde 100 000/år i massgravar" Hussein - en av palestiniernas närmaste vänner, inte finns längre, är det inte mer än naturligt att de söker sina fränder bland återstående massmördare och diktatorer.

Vem tror vi att vi är att kritisera detta? Palestinierna är ju mänsklighetens experter på vad det är som utgör mänskliga rättigheter, frihet och demokrati.

Svante sa...

Nu är detta förvisso inte ett forum för Palestina-debatt, men . . .

Thomas: Visst var Saddam en grym tyrann. Men titta på USA:s lögner innan kriget, illegala och blodga anfallskrig och ockupation, och, ja, vilken härlig fred det har blivit!

Och angående Palestina. Var det inte Carl Bildt som kallade valen till den palestinska församlingen exemplariskt demokratiska? Och . . . just det . . . var det inte hela det demokratiska väst som sedan illa kvickt straffade det palestinska folket för att de valt att rösta på "fel" parti genom blockader och bojkott? Just sayin' . . .

Koreabloggen sa...

Visste väl att det skulle bli Israeldiskussion även om det här. Verkar vara oundvikligt.