tisdag 11 september 2007

DN skriver om Matchen

Det var onekligen fascinerande att se, och höra, den nordkoreanska klacken som satt tätt tillsammans på ena långsidan. Som på ett givet kommando började de heja, de hade röda vimplar i händerna och var likadant klädda allihopa, röda tröjor och vita kepsar.

Fortsätter Nordkorea att spela som man inledde turneringen så kommer fler än nordkoreanska fans och artiga, men också förvånansvärt spontana kineser, att förtjusas av den röda armén.

Här.

4 kommentarer:

dibbuk.se sa...

Med en amerikansk seger hade en annan bildtext varit självklar: "Nordkorea biter i gräset" =)

/Anders

Anonym sa...

Hej! Jag hittade till din blogg igår via en DN-artikel du länkat till. Ville bara säga att jag är mycket imponerad, fastnade direkt och har redan läst igenom hela bloggen. Mycket intressant, lärorikt och välskrivet! Själv vet jag inte så mycket om Nordkorea, men har blivit lite intresserad eftersom jag bor tillfälligt i Seoul. Det ska bli kul att följa din blogg i fortsättningen!

Mvh, anna

P.S. Jag besökte Panmunjeom i lördags, om du är intresserad finns lite bilder och en berättelse om turen på min resdagbok http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&userId=21992§ion=blog&entryId=1376147&journeyId=191856

Anonym sa...

Hmm.. Länken verkar inte fungera. Sök efter resan "Jobba i Korea" på resdagboken.se så hittar du dit. Om du vill alltså.

/anna igen

Koreabloggen sa...

Hej Anna,
tack för komplimangen och för tipset! Jag ska försöka fortsätta att leva upp till dina vänliga ord :-) Och jag ska definitivt titta till din dagbok då och då.

Ha det fint,

/Koreabloggen